Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
منوی اصلی
 خانه

 منوی اصلی
 ارسال خبر
 جستحو
 بهترینهای سایت
 منوی کاربری
 آرشیو مطالب
 دانلود
 دریافت فایل
 لینک ها
 نظر خواهی
 نظرسنجی ها
 معرفی به دوستان
 آمار سایت


جستجو




وضعیت کاربران
در حال حاضر 7 مهمان و 0 کاربر در سایت حضور دارند .

خوش آمدید ، لطفا جهت عضویت در سایت فرم مخصوص عضویت را تکمیل نمائید .


Random Headlines

سخت افزار
[ سخت افزار ]

·تفاوت‌ سیستم‌ عامل‌ 32 بیتی و 64 بیتی
·نسل جدید کارت‌های گرافیک‌ AMD
·یک انتخاب هوشمندانه!
·معرفی شرکت LENOVO
·معرفی الترابوک گیگابایت X11
·تکنولوژی بلوتوث
·فن آوری نمایش ۳ بعدی
·فاکسکان، شرکتی متفاوت‌تر از تصور
·Intel® Smart Response چیست و فعال سازی آن چگونه است؟


پشتیبانی آنلاین


تبلیغات

Rock Music


Physics World


oemgroup

امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت


کولاک جی اسکیل در کامپیوتکس
سخت افزار

جی اسکیل به عنوان سازنده حافظه و SSD های حرفه ایی با کارایی و عملکرد فوق العاده بالا در نمایشگاه امسال کامپیوتکس که در تایوان برگزار می شود غوغایی به راه انداخته است .جی اسکیل از آ خرین SSD SATA 3 6gbps خود که بر پایه جدیدترین کنترلر SandForce یعنی سری SF-2200 بوده بنام Phoenix II Pro رونمایی کرد. با به کار گیری کنترلر SF-2281 در Phoenix II Pro می توان به سرعت بالای خواندن و نوشتن اطلاعات برابر با 550/510 MB/s و سرعت فوق العاده حیرت انگیز در نوشتن اطلاعات برابر با 60,000 IOPSاشاره کرد .Phoenix II Pro در ظرفیت های 120GB و 240GB ساخته شده اند.پرسرعت ترین کیت حافظه 16GB برای پلتفرم Intel Z68/P67 ، حافظه های DDR3 2,300MHz CL9-11-9-28 16GB سری RIPJAWS که با ولتاژ 1.65 ولت به فعالیت می پردازد راه حل مناسب برای اورکلاکر ها و کسانی که رسیدن به بالاترین سرعت و قدرت نسل دوم پردازنده های اینتل برایشان مهم است میباشد. ( روی ادامه مطلب کلیک کنید )



باز هم برای اولین بار پس از عرضه موفق مدلهای 2000 مگاهرتزی سریFLARE این بار نیز بالاترین کارایی برای پلتفرم جدید AMD 990FX توسط حافظه های DDR3 2,133MHz 16GB سری Flare که با زمان تاخیر CL9 کار می کنند به ثمر نشست.حافظه با ظرفیت غول آسا 48GB(4GBx12) که با فرکانس 2000MHz و زمان تاخیر CL8 و همچنین سریع ترین کیت حافظه سه کاناله ایی که تا بحال برای تراشه X58 اینتل ساخته شده است کیت Trident ،DDR3 2200MHz که ظرفیت 12GB و زمان تاخیر CL9-11-9-28 داشته که قدرت بالایی را برای گیمرها و کسانی که میخواهند رکوردهای تازه ای را با پردازنده های Core i7 extreme شرکت اینتل به ثبت برسانند برای بازید عموم قرار گرفت. محصولات جدید جی اسکیل توسط دریا کامپیوتر- نماینده رسمی جی اسکیل- در ایران عرضه خواهند شد.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 22 خرداد، 1390 توسط majidplus

 
ورود
نام کاربری

رمز عبور

چنانچه تاکنون عضو این سایت نشده اید می توانید با تکمیل فرم مخصوص عضویت به جمع کاربران این سایت بپیوندید و از امکانات مخصوص کاربران استفاده کنید .


پیوندهای مرتبط
· مطالب بیشتر در مورد سخت افزار
· سایر مطالب نوشته شده توسط majidplus


پربازدیدترین مطلب در زمینه سخت افزار:
انتقال سریال و موازی و معرفی انواع پورتها



امتیاز دهی به مطلب
امتیاز متوسط : 0
تعداد آراء: 0

لطفا رای مورد نظرتان را در مورد این مطلب ارائه نمائید :

عالی
خیلی خوب
خوب
متوسط
بد



انتخاب ها

 چاپ این مطلب چاپ این مطلب



موضوعات مرتبط

اخبارسخت افزار

"کولاک جی اسکیل در کامپیوتکس" | ورورد به سیستم / عضویت در سایت | 0 نظر شما چیست؟
این سایت در قبال مطالب طرح شده توسط کاربران هیچگونه مسئولیتی ندارد .
مسئولیت مطالب و نظرات ارائه شده بر عهده کاربر ارائه کننده مطلب می باشد .

بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
سبزوار - میدان نجارآباد - خیابان انقلاب - بین انقلاب 6 و میدان - پلاک 224 کد پستی: 9618645766
تلفن فروشگاه : 44661090 (3 خط) تلفن دفتر : 44661091 تلفکس : 44641814 - 051
sinacomputer@gmail.com